Himmelsk nutella-dipp till jordgubbar och björnbär

Himmelsk nutella-dipp till jordgubbar och björnbär

april 27, 2018 0 av Cherie

Finns det något fräschare än att äta frukt och bär till efterrätt eller fredagsmyset? Jag tycker inte det!
Men det måste till lite choklad tycker jag och till det passar denna himmelska nutella-dipp. Känns så mycket sommar över det.

Veckan som gått

Denna veckan flög verkligen förbi. Men det är första veckan som jag verkligen känner att helgen gärna hade fått komma tidigare. Några intensiva dagar blev det i slutet av veckan och pollen säsongen verkar ha kommit igång, så det är kanske därför. Jag ska njuta av min helg till fullo och passa på att bara slappna av samt umgås med vänner.

Nu börjar också denna terminen närma sig sitt slut och sommarlovet kommer allt närmre. Tror vi räknade till att det är sex veckor kvar, vilket också innebär att jag har sex veckor kvar på mitt arbete. Sedan återstår det att se vad som händer.

Perfekt efterrätt i sommar

För några veckor sedan testade jag att göra nutella-dipp till jordgubbar och björnbär här hemma. Det sa swish sen var allt uppätet och dottern hade dippen i hela ansiktet nästan så gott hon tyckte det var. Jag tyckte också det blev riktigt gott, fräscht när det inte blir någon tung efterrätt utan mycket bär och lite sött till. Vad hade du helst haft för frukt och bär till din nutella-dipp? Vill du även testa något annat med nutella skulle jag tipsa om French toast rull-ups med nutella och jordgubbar!
Himmelsk nutella-dipp till jordgubbar och björnbär
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vispa upp grädden lagom hårt.
  2. Vispa ihop philadelphia och nutella för att sedan vända ner det i grädden.
  3. Rör om ordentligt så det blandar sig väl.
  4. Ställ i kylen om du inte ska servera direkt. Serveras med frukter och bär.