Midsommar 2018 och drink tips

Midsommar 2018 och drink tips

juni 26, 2018 0 av Cherie

Vilken midsommar helg det blev! Som jag sagt innan, det skrattades i dagarna två tillsammans med vänner. Själva midsommar firade jag med Carro utan någon stor baluns men oj vad roligt vi hade. Åt gott gjorde vi också.

Midsommar utan den traditionella maten

Vi båda hade inga planer alls för midsommar och bestämde oss för att styra upp en middag och lite god dricka tillsammans. Det blev en god sallad med färskpotatis, vitlöksås (något stark) och marinerad fläskfilé. Vi testade också att göra en god drink som jag hittade inne hos Victoria och den var verkligen supergod! Receptet hittar ni längre ner! Men sen åkte de flädermarinerade jordgubbarna fram och hamnade i glasen tillsammans med Prosecco och jag kan säga att det blev en väldigt god drink det också. Efter maten blev det att vi satt och spelade skitgubbe nästan hela kvällen innan vi tog oss ner mot stan och njöt av goda drinkar på en bar här i stan. Inte mycket folk ute men det var faktiskt helt perfekt, man kunde höra vad man själv tänkte och sa.

Dagens planer

Idag ska vi strax packa det sista till loppan sen ska jag köra ner henne till min mamma. Hon ska nämligen spendera några dagar hos mormor och ser fram emot det väldigt mycket. För egen del blir det sedan fotboll ikväll när jag kommer hem igen också ska jag ta tag i mina saker jag tog hem från jobb när jag gick på semester. Ska ordna upp pärmen där jag har allt material jag skapat under terminen så att den är iordning inför hösten. Perfekt när man samlar på sig diverse saker och kan plocka fram dem om man hoppar in och tar en lektion vid sjukdom. Och imorgon laddar vi för avgörande matchen i Sveriges grupp på fotbolls VM. Håller tummarna för att vi tar oss vidare!


Hugo
Portioner
1drink
Portioner
1drink
Instruktioner
  1. Muddla myntan försiktigt.
  2. Häll på flädersaft och citron, toppa upp med prosecco och lägg i några isbitar, myntablad och en skiva lime eller citron.
  3. (Går fint att använda alkoholfritt bubbel om man vill det och eller rent av byta ut det mot bubbelvatten för ett alkoholfritt alternativ).