Rågchips fyllda med champinjonost

Rågchips fyllda med champinjonost

november 4, 2017 0 av Cherie

Lördag bjöd på sovmorgon och en förkyld liten loppa. Men vi laddar ändå upp för en härlig mysdag här hemma och ikväll bjuds det på rågchips fyllda med chaminjonost.

En helg tillsammans

Emma hade haft det riktigt bra nere hos mormor några dagar när jag jobbade. Igår hade hon lärt sig att sticka. Så igår när hon kom hem fick jag minsann lära mig att sticka igen. Och efter att hon somnat och jag landade i soffan för att se en film så försvann ett garnnystan bara sådär. Insåg att det var rätt rogivande och framförallt avkopplande att sticka. Ska tilläggas att jag gör inget avancerat, jag stickar en filt till Emmas dockor och det är tillräckligt avancerat för min del.

Goda fyllda rågchips
Lördagar gör jag gärna något gott att äta, ibland blir det plockmat eller tvårätters. Idag tänkte jag faktiskt göra rågchips fyllda med champinjonost och jag gör kanske en omgång med jalapeno ost också. Väldigt gott att ha som plockmat eller som tilltugg för ett glas vin.

Planer för helgen

Idag ska vi som sagt bara ta det lugnt här hemma, hämta ett paket som väntar på mig och titta på Vaiana som vi gör kanske 4-5 gånger per vecka. Vi ska också kör till min pappa imorgon för att byta bil, jag ska få hans eftersom det är bättre lastutrymme i den och har vi tur får vi även med oss lite fisk hem då det börjar ta slut i frysen. Finns inget bättre än egenfångad fisk som faktiskt smakar fisk. Har ni något roligt planerat för helgen eller blir det bara att ta det lugnt och ladda upp inför kommande vecka kanske? Jag hoppas att ni får en riktigt härlig helg oavsett vad ni gör!

 

Rågchips fyllda med champinjonost
Instruktioner
  1. Fyll rågkorgarna med mjukost och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Toppa med riven ost innan du ställer in dem i ugnen.
  3. Grädda dem i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter eller tills dem ser klara ut.