Sallad med rödbetor och fetaost

Sallad med rödbetor och fetaost

januari 4, 2018 0 av Cherie

Drömmer om fräsch sallad med rödbetor och härliga träningspass i solljus. Men just nu är jag tacksam över att vara hemma i min egen soffa och dricka kaffe

Lång bilresa hem från Norge

Känslan av att komma hem och sätta sig i sin egen soffa, koka en kanna kaffe och bara njuta av känslan att vara hemma är svårslagen. Iallafall efter att ha spendera nära på 15 timmar i bilen hem igår då vi bilade hem från Norge. Jag orkade inte köra sista biten hem inatt så vi sov hos pappa i Markaryd. Vi körde sista biten hem till Ängelholm i morse. Känslan är helt oslagbar och jag har små plockat här hemma sedan Emma åkte till sin pappa, men innan dess byggde vi puzzel och jag njöt at några koppar kaffe.

Längtar efter goda sallader

Imorgon ska jag åka till Ica och storhandla eftersom det ekar lite halvtomt här hemma. Jag har försökt äta upp så mycket som möjligt av det vi haft liggandes och ska nu fylla på med massa härliga basvaror, frukt och grönt. Jag längtar verkligen efter goda sallader med en köttbit eller fisk till. En favoritsallad är denna med fetaost och rödbetor som jag gärna äter eftersom både rödbetor och fetaost är något jag älskar. Jag ska fylla min vardag med mer frukt och grönt under 2018, vad ska du fylla ditt år mer med?

Några dagar ledigt till

Jag har inget mer planerat för denna veckan mer än att jag ska läsa en bok till och skriva ett gästinlägg som ska publiceras på en annan blogg. Det kommer garanterat bli några timmar framför tvn med Tour de Ski och sedan givetvis JVM då Sverige är vidare. Tror dem tar sig till final ikväll då de slår USA, hoppas den känslan stämmer! Sen blir det träning, imorgon ska jag hämta mina nya löparskor – spännande!


Sallad med rödbetor och fetaost
Ingredienser
Instruktioner
  1. Koka dina rödbetor tills dem är al dente.
  2. Klipp din bacon i mindre bitar och stek den tills den är knaprig.
  3. Skär upp löken och rödbetorna i önskade bitar.
  4. Ta fram ett fart och lägg upp babyspenat, rödlök, rödbetor och bacon. Smula sedan över fetaosten.
  5. Ät som den är eller servera till tex. kyckling.