Utvilad och torskpaket i ugn

Utvilad och torskpaket i ugn

oktober 10, 2017 0 av Cherie

Ni vet en helg där man vilar, tittar på film och bara gör precis sådant som man känner för. Så var våran helg som gick.

En helg som inte swisha förbi

Det kändes som en långhelg och det var en riktigt skön känsla att hinna återhämta sig från sjukdomar och känna sig helt frisk igår. I helgen fick vi besök av min moster och hennes hund, vi kollade på Vaiana ungefär tre eller fyra gånger under helgen och vi pysslade. Det var en bra helg och det märktes på Emma också. Och lyxen på allt var att vi fick danskar från Tahiti Kondis nere i Hörby från Amelia också. Dessa bullar köpte vi varje rast när vi gick i skolan.

Skön start på veckan

Igår blev det lite ändrade planer på jobbet pga sjukdom och vi spenderade faktiskt eftermiddagen ute i det fina vädret. Fantastiskt skönt tyckte jag och barnen var väldigt glada över det. Vi verkar som det ser ut nu få lika fint väder idag men då ska vi vara i gympasalen en stund och spela spökboll i eftermiddag. Hoppas det blir lika populärt som gårdagens utevistelse.

Torskpaket i ugn

Idag funderar jag på att tillaga lite torsk jag har fått från pappa i Norge. Helt fantastiskt att kunna få egen fångad fisk som smakar fisk. Idag tänkte jag göra en enkel variant med få ingredienser som sköter sig själv i ugnen medan jag gör annat. Perfekt att servera tillsammans med potatis och/eller kokta grönsaker.

Jag hoppas ni får en fantastisk dag och att ni också har solsken idag. Gäller att passa på eftersom dem lovat regn resten av veckan här hos oss. Jag hoppas få till en löprunda ikväll när jag slutat också, jag har nämligen anmält mig till Ica klassikern och det började igår. Men mer om det i ett annat inlägg.

Torskpaket i ugn
Instruktioner
  1. Lägg torskfiléer i ugnsfolie och lägg i smör, dill, citronpeppar och lök.
  2. In i ugnen tills fisken är klar. Jag brukar inte ta tiden, så kolla efter hand. Och jag brukar ha ugnen på ca 200 grader.