Vegetarisk pastasås och ingen sovmorgon

Vegetarisk pastasås och ingen sovmorgon

augusti 31, 2018 0 av Cherie

Fredag du är så välkommen! Min fredag starta med en kopp kaffe i handen och en rörmokare som åkte för ett tag sedan. Lagom tills han lämnade lägenheten så dök grävmaskinen upp utanför, jag ska försöka sova tidigt för nu är jag trött. Men jag tänkte dela med mig av gårdagens recept på vegetarisk pastasås som önskades på Instagram.

Tröttmössa som snart får tvättmaskin

Eftersom rörmokaren inte kom in i lägenheten när dem var här igår så bestämde vi att han skulle komma förbi idag. Jag tänkte runt 10 så jag fortfarande kunde sova ut då jag börjar jobba 11,30 idag. Han hade en annan tanke så vi bestämde runt 7 och 6,30 tog jag mig ur sängen för att hinna få på kläder osv.

Han kollade vad som behövde göras och ska återkomma med pris för arbetet. Perfekt för det innebär att jag snart kommer ha en fungerande tvättmaskin i min lägenhet. Inga mer tvättberg här hemma för att det inte finns tvättid i tvättstugan. Det kommer vara värt dem tusenlapparna det kostar!  Hade en tanke om att lägga mig och somna om igen nu men dem körde nyss hit med en grävmaskin utanför fönstret och gräver. Kan det vara till fiber eller så kanske? Så nu kan jag lika gärna vara uppe och göra någon nytta!

Vegetarisk pastasås med ingredienser från kylen

Hade planer igår kväll efter jobb som tyvärr fick ändras. Eftersom jag inte hade tagit fram någon middag så blev det att slänga ihop något enkelt. Snabbmakaroner och en pastasås som egentligen hade förtjänat hemmagjord pasta! Receptet delar jag med mig av nedan och det är bara ihop plock av vad jag hade i kylen. Därför är det kanske inte helt rätt mängd på ingredienserna. Men jag hoppas ni gillar den ändå. Är det något speciellt ni önskar recept på framöver? Jag har nämligen lite idétorka på maträtter/bakning just nu.

Vegetarisk pastasås
Ingredienser
Instruktioner
  1. Börja med att hacka upp vitlök, lök och champinjoner. Stek dem sedan på medelhög värme i smör.
  2. Skär paprikan i bitar, dela broccolibuketterna och lägg i dem i stekpannan tillsammans med den frusna spenaten.
  3. Efter en stund tillsätter du krossade tomater, koriander och basilika som du hackat. Låt det puttra medan du kokar pastan. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera och njut