Restaurang Eriks på Hotell Erikslund

Restaurang Eriks på Hotell Erikslund

november 9, 2017 0 av Cherie

Tänk att snart två veckor har gått sedan jag mötte upp sex andra branschkollegor på Hotell Erikslund för SPA-event med Sofia. Tiden går riktigt fort även om det kändes som det var igår.

Restaurang Eriks

På kvällen efter våra behandlingar och spa tid så var där bokat ett bord till oss på Restaurang Eriks. Väldigt mysigt måste jag säga att det var på restaurangen. På våra platser stod en goodiebag men fina saker som jag visar er senare i helgen.

I vårt paket ingick två rätters men efter att ha kollat på menyn och blivit otroligt sugen på två efterrätter så löste jag det med att beställa in en av efterrätterna till förrätt. Det var det verkligen värt!

Till förrätt tog jag friterad camembert med persilja och varm hjortron sylt. Om man älskar ost som jag ska man verkligen beställa in detta!

Huvudrätten beställde jag in en Black and White på oxfilé och fläskfilé serverat med klassiska tillbehör, tryffelsky och bearnaisesås​. Huvudrätten var okej men inget wow.

Och sen serverades efterrätt nummer två för min del och det var en helt utsökt Chokladfondant med marinerade bär och grädde. Den var verkligen en perfekt avslutning på middagen.

Frukostbuffé på Wärdshuset

På morgonen efter när alla hade vaknat så möttes vi upp nere i Wärdshuset för att ta del av frukostbuffén. Jag älskar frukost och kan glatt säga att för mig är frukosten dagens mest underbara måltid. Gärna när man kan sitta länge och äta men också ha massor av gott att välja på. Tror att vi satt och åt samt snackade i tre timmar innan vi var klara!