Hinderbana i Tegelbruksparken

Hinderbana i Tegelbruksparken

september 19, 2018 0 av Cherie

Jag blev glad när jag upptäckte att Ängelholms kommun hade byggt en hinderbana i Tegelrbuksparken. Där spenderade jag och Emma en lång stud i söndags för att testa. Det blev tummen upp och hade vi inte varit hungriga så hade vi stannat där längre.

Hinderbana i Tegelbruksparken, Ängelholm

När kommunen satsar på rörelseglädje

Jag blir glad när kommunen investerar i att bygga hinderbanor likt dessa. Ja det behöver inte vara hinderbanor, bara kommunen bjuder in till rörelse. Det blir en rolig utflykt att besöka nära hemmet och vi var svettiga efter allt lek där. Det gick hem hos dottern då hon älskar att träna och röra på sig. 

Hinderbana i Tegelbruksparken, Ängelholm

Hinderbana med balansövning

Jag tyckte hinderbanan såg ganska enkel ut när vi först kom ner där. Men vad fel jag kan ha! Det var svårare än jag kunde tro att hålla balansen på vissa av hinderna. Jag fick skrattat en hel del åt hur dålig balansen blivit sedan jag slutade med hästarna för flera år sedan. Så nu ska vi träna balans framöver. 


Jag och Emma passade på att filma lite när vi var där. Här nedan har jag klippt ihop lite av det material som vi filmade. Vi behöver mer träning men rörligt material är helt klart kul och kanske något jag kommer fortsätta med framöver.