100 dagar kvar till OS PyeongChang 2018

100 dagar kvar till OS PyeongChang 2018

november 1, 2017 1 av Cherie

PyeongChang 2018 närmar sig med stormsteg och idag är det 100 dagar kvar. Är det nu man sitter och spånar på hur många dagar man vill ta ledigt för att kunna följa allt man vill se från OS?

100 dagar kvar

Det känns nästan som när man räknade ner för Emmas födsel, det magiska där vid 100 dagar för det var sista dagen på tresiffrigt. Sen kändes det som allt var så mycket närmre, men jag kom ju bara ner till 37 dagar kvar sen bestämde sig loppan för att titta ut. Denna gången blir jag inte snuvad på 37 dagar för risken att OS PyeongChang 2018 startar för tidigt finns inte.

Vad finns det att se fram emot?

Jag älskar OS just för att det är så många grenar samlade på samma gång och man får alltid upp ögonen för någon ny gren. Som under sommar OS 2016 fick jag verkligen upp ögonen för golfen och lärde mig massor. I nästa års OS kommer följande grenar finnas med;
*Alpint
*Backhoppning
*Bob och rodel
*Curling
*Freeskiing
*Freestyle
*Konståkning
*Längdskidor
*Nordisk kombination
*Skidskytte
*Skridsko
*Snowboard
*Ishockey

Jag ser fram emot att följa de grön markerade i listan ovan och får Emma bestämma kommer vi säkert följa konståkningen också. Kan inte säga mer än att jag längtar tills den 9 februari! Fler än jag som längtar?