Fotbolls VM är här och Sveriges första match

Fotbolls VM är här och Sveriges första match

juni 18, 2018 0 av Cherie

Äntligen är dagen kommen då Sverige äntligen ska inta arenan i Ryssland och göra sin första match i Fotbolls VM. Jag är mer än redo och har redan följt helgens alla matcher med viss besvikelse. Min VM tippning ser inte så bra ut just nu.

Välkommen semestern!

Jag välkomnar denna måndag med öppna armar, den bjuder nämligen på min första betalda semestervecka någonsin. Känslan är magisk och därför kommer prioritering dessa veckor jag är ledig innebära att koppla av. På To-do-listan står därför bara att göra sådant jag känner för att göra. Om jag gissar rätt innebär det säkert att följa Fotbolls VM, träna och promenader med hunden. Jag kommer också ta dessa veckor att uppdatera mer på mina sociala medier. Kanske kan vi få bloggen levande igen.

Fotbolls VM och Sverige matchen

I eftermiddag smäller det då äntligen, Sverige-Sydkorea. Jag tror på Svensk seger och hoppas jag har rätt i denna matchen. Jag är nämligen med i VM tippning och mina resultat har inte gått in hela vägen, framförallt inte efter skrällmatcherna igår. Men jag hoppas det vänder och att resterande resultat går vägen. Innan jag gick på semester förra veckan fick jag en sommarpresent av två kollegor. Tröja, kritor, tatueringar, svettband och en plansch för Fotbolls VM innehöll presenten. De har verkligen lärt känna mig och jag är så tacksam! Allt ska givetvis användas idag och planschen sitter redan uppe på väggen. Ska du följa matchen idag?

Veckans planer

Jag försöker att inte ha så mycket planerat i veckan, vill göra det möjligt för spontana saker och känna efter vad jag orkar. Till helgen fick jag dock frågan av en vän om jag ville följa med och äta samt se matchen mellan Sverige-Tyskland på storbild. Valet kändes självklart och jag ser fram emot en kväll i goda vänners sällskap och fotboll. Och sen har vi midsommar, kanske gör mig en marängtårta och fikar med några vänner. Jag har inga planer för midsommar ännu.