• Hem
  • Företagare
  • Digital kommunikation
  • Upplevelser
  • Cheries Skafferi
  • Om

Pepparkakspannacotta

Du behöver

4-6 personer
5 dl grädde
1/2 dl strösocker
2 st gelatinblad
1-1,5 tsk pepparkakskrydda
1/2 tsk vaniljsocker

Topping
Krossade pepparkakor

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i blöt 5 minuter enligt beskrivning på förpackningen.
  2. Koka under tiden upp grädde, socker och pepparkakskryddan. När det kokar ta bort den från plattan.
  3. Tillsätt gelatinbladen och rör om tills de löst upp sig.
  4. När grädden svalnat blanda i vaniljsocker och häll upp i glas/burkar/skålar som du vill servera ur. Ställ i kyl 2-3 timmar innan servering.
  5. Till servering toppa pannacotta med krossade pepparkakor och njut.
pepparkaks pannacotta 1
pepparkaks pannacotta 2
pepparkaks pannacotta
Föregående
Nästa
Lifestyle by Cherie
En blogg om upplevelser, frihet och företagande

Input your search keywords and press Enter.