• Hem
  • Företagare
  • Digital kommunikation
  • Upplevelser
  • Cheries Skafferi
  • Om

Fetaostfyllda rödbetor med honung & hasselnötter

Du behöver

ca 6 personer
12 små rödbetor
1 dl crème fraisch
200 gram fetaost
svartpeppar från kvarn
flytande honung
flingsalt
1,5 dl rostade hasselnötter

Gör så här

  1. Koka rödbetorna med skal tills dem är al dente, ca 40 minuter.
  2. Skala rödbetorna under kallt rinnande vatten.
  3. Skär av toppen på rödbetorna och gröp sedan försiktigt ur dem utan att det går hål.
  4. Finhacka det du gröpt ur och bland tillsammans med crème fraîche, smulad fetaost och svartpeppar.
  5. Fyll sedan rödbetorna, lägg på locket och toppa med hackade rostade hasselnötter, honung och flingsalt.
Fetaostfyllda rödbetor med honung och nötter
Lifestyle by Cherie
En blogg om upplevelser, frihet och företagande

Input your search keywords and press Enter.